Բաժիններ՝

Տանձից պատրաստված կրեմ-ապուր

Բաղադրիչներ

1. Տանձ – 1 հատ

2. Սոխ – 50 գ

3. Կոճապղպեղ – 50 գ

4. Անանուխ – 5 գ

5. Նուշի կաթ – 500 մլ

6. Մանանեխ – 10 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Տանձը և սոխը կտրատել: Տապակել կոճապղպեղի և անանուխի հետ միասին: Ավելացնել նուշի կաթը և եփել: Հենց տանձը փափկի, հարել բլենդերով և քամել:

2. Դեկորի համար օգտագործել կարամելիզացված տանձ: Տապակել տանձը բուսայուղով և շաքարավազով մինչև կարամելիզացվելը: Ավելացնել մանանեխը: Լցնել ափսեների մեջ, զարդարել կարամելիզացված տանձով և անանուխի տերևներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս