Բաժիններ՝

Ճագարի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Ճագար – 1 հատ

2. Մուգ գարեջուր – 400 մլ

3. Սև սալորի չիր – 200 գ

4. Սոխ – 2 հատ

5. Մանանեխ – 1 ճ/գ

6. Ուրց – 1 ճյուղ

7. Դափնու տերև

8. Կարագ – 50 գ

9. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ճագարը մասնատել: Ճագարի կտորները տապակել կարագով, աղ և պղպեղ ցանել: Ավելի հարուստ համ ստանալու համար կարելի է տապակել նաև ճագարի լյարդը և գլուխը: 5 րոպե անց մսի կտորները հանել տապակից: Սոխը խոշոր կտրատել և տապակել նույն տապակում:

3. Ավելացնել գարեջուրը, ուրցը, դափնու տերևը, սև սալորը և մանանեխը: Եփել ցածր կրակի վրա 15 րոպե: Սոուսի մեջ շարել ճագարի կտորները և եփել ցածր կրակի վրա, փակ կափարիչով՝ 45-60 րոպե: Մատուցել խաշած կարտոֆիլի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս