Բաժիններ՝

Աղանդեր, որը պետք է պարտադիր փորձել

Բաղադրիչներ

1. Ելակ – 300 գ

2. Շաքարի փոշի – 150 գ

3. Ժելատին – 10 գ

4. Սերուցք (30%) – 200 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Ելակի պոչերը հեռացնել:

2. Բլենդերով հարել ելակը և շաքարի փոշին: Ժելատինը լուծել մի քանի գդալ տաք ջրի մեջ և ավելացնել ելակի խյուսին: Կրկին հարել:

3. Բաժակի մեջ շերտերով լցնել մուսը և սերուցքը, զարդարել թարմ ելակով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս