Բաժիններ՝

Տնական լիմոնադի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Գրեյպֆրուտ – 3 հատ

2. Ռեհան – 1/2 փունջ

3. Շաքարավազ – 70 գ

4. Ջուր – 20 մլ

5. Գազավորված ըմպելիք – 300 մլ

6. Սառույց

Պատրաստման եղանակը

1. Ռեհանը բլենդերով վերածել խյուսի, ավելացնել շաքարավազը և ջուրը: Զանգվածը տաքացնել, մինչև շաքարավազը հալչի: Օշարակը սառեցնել:

2. Գրեյպֆրուտների հյութը քամել:

3. Բաժակի մեջ սառույց լցնել, ավելացնել ռեհանի օշարակը, գրեյպֆրուտի հյութը և գազավորված ըմպելիքը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս