Եթե չեք փորձել այս ուտեստը, ապա շտապ ուղղեք այդ սխալը
Բաղադրիչներ
1. Շամպինիոն (մեծ) – 12 հատ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Պանիր – 150-180 գա
4. Չորահաց – 1 ճ/գ
5. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Սունկը լվանալ և չորացնել: Զգուշությամբ հեռացնել ոտքերը: Պատրաստի սնկերը շարել յուղապատ տապակին, աղ ցանել:
2. Պատրաստել խճողակը: Մանր կտրատել սոխը, սնկի ոտքերը աղալ, պանիր քերել: Սոխը տապակել բուսայուղով 2-3 րոպե: Ավելացնել աղացած սունկը, աղ և պղպեղ ցանել, տապակել սոխի հետ 5 րոպե:
3. Ավելացնել չորահացը: Սունկը սոխի հետ մի փոքր սառեցնել և խառնել պանրի կեսի հետ:
4. Սնկերը լցոնել խճողակով: Վրան ավելացնել քերած պանրի մնացած մասը:
5. Պատրաստել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, 10-12 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը