Բաժիններ՝

Կոտլետներ 50/50

Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 1 կգ

2. Սոխ – 1 հատ

3. Հաց բատոն – 1/2 հատ

4. Կաթ – 500 մլ

5. Կանաչ սոխ – 1 փունջ

6. Սամիթ – 1 փունջ

7. Մաղադանոս – 1 փունջ

8. Համեմ – 1 փունջ

9. Բուսայուղ

10. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հացը թրջել կաթով և թողնել որոշ ժամանակ:

2. Միսն աղալ և վերածել ֆարշի: Աղալ հացը: Սոխը մանր կտրատել և լցնել ֆարշի և աղացած հացի վրա: Կանաչին շատ մանր կտրատել, խառնել զանգվածին, աղ և պղպեղ ցանել, ձեռքերով հունցել մոտ 10 րոպե:

3. Ձևավորել կոտլետներ և երկու կողմից տապակել բուսայուղով: Դրանից հետո մոտ 10 րոպե դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս