Բաժիններ՝

Չգիտես՝ ինչ անել, պատրաստիր ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

1. Ծաղկակաղամբ – 300 գ

2. Լոլիկ – 2-3 հատ

3. Պանիր – 50 գ

4. Թթվասեր – 100 գ

5. Խաշած ձու – 1 հատ

6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ծաղկակաղամբը խաշել աղ արած ջրում:

2. Լոլիկների կեղևը հեռացնել, մանր կտրատել, պանիրը քերել, խառնել, ավելացնել կտրատած ձուն և թթվասերը, համեմել աղով և պղպեղով:

3. Տապակի մեջ դնել ծաղկակաղամբը, վրան լցնել ստացված թթվասերային զանգվածը և թխել 10-15 րոպե, 150 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս