Չգիտես՝ ինչ անել, պատրաստիր ջեռեփուկ
Բաղադրիչներ
1. Ծաղկակաղամբ – 300 գ
2. Լոլիկ – 2-3 հատ
3. Պանիր – 50 գ
4. Թթվասեր – 100 գ
5. Խաշած ձու – 1 հատ
6. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Ծաղկակաղամբը խաշել աղ արած ջրում:
2. Լոլիկների կեղևը հեռացնել, մանր կտրատել, պանիրը քերել, խառնել, ավելացնել կտրատած ձուն և թթվասերը, համեմել աղով և պղպեղով:
3. Տապակի մեջ դնել ծաղկակաղամբը, վրան լցնել ստացված թթվասերային զանգվածը և թխել 10-15 րոպե, 150 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը