Բաժիններ՝

Բաղադրատոմս, որի համար հրուշակագործը պատրաստ է հոգին վաճառել

Եփովի կրեմ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Կաթ – 500 մլ

2. Շաքարավազ – 200 գ

3. Վանիլին – 1 թ/գ

4. Ձվի դեղնուց – 4 հատ

5. Ալյուր – 50 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Դեղնուցները հարել ալյուրի, շաքարավազի և վանիլինի հետ:

2. Զանգվածին ավելացնել տաք կաթը և եփել ցածր կրակի վրա, մինչև կրեմը վերածվի խիտ զանգվածի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս