Բաժիններ՝

Զարմացրեք սիրելիներին՝ պատրաստելով այս նախաճաշը

Բաղադրիչներ

1. Ֆրանսիական հաց
2. Կարագ
3. Խնձոր – 2 հատ
4. Ձու – 1 հատ
5. Դարչին – 1 թ/գ
6. Շաքարավազ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Հացը կտրատել և յուրաքանչյուրի վրա կարագ քսել:

Կարդացեք նաև

2. Խնձորն անցկացնել քերիչով:

3. Ձվի դեղնուցին ավելացնել քերած խնձորը, դարչինը և 1 թ/գ շաքարավազը: Լավ խառնել:

4. Դեղնուցը լավ հարել՝ աստիճանաբար ավելացնելով շաքարավազը:

5. Հացի կտորները դնել տապակի մեջ (կարագով պատված մասը՝ ներքև), խնձորային զանգվածը դնել հացի վրա, վրան դնել սպիտակուցային զանգվածը:

6. Թխել 150C ջեռոցում մոտ 15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս