Անհավանական համեղ խաչապուրի. խմորն առանձին պատրաստել պետք չէ
Բաղադրիչներ
1. Պինդ պանիր – 200 գ
2. Թթվասեր – 200 գ
3. Սամիթ – 100 գ
4. Ձու – 2 հատ
5. Ալյուր – 2 ճ/գ
6. Բուսական յուղ – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, մինչև միասեռ զանգված ստացվի:
2. Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը:
3. Զանգվածը գդալով լցնել տապակի մեջ, հավասարեցնել, փակել կափարիչը և տապակել 5-7 րոպե: Այնուհետև շրջել և նույնքան տապակել մյուս կողմը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը