Բաժիններ՝

Ինչպես տանը պանիր պատրաստել. լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 1 լ
2. Թթվասեր – 200-300 գ
3. Ձու – 3 հատ
4. Աղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթը եռացնել, ավելացնել աղ:

Կարդացեք նաև

2. Թթվասերը հարել ձվերի հետ:

3. Երբ կաթը սկսի եռալ, ավելացնել թթվասերային զանգվածը:

4. Անընդհատ խառնելով՝ եռացնել մոտ 5 րոպե:

5. Զանգվածը պետք է առանձնացվի շիճուկից, այնուհետև լցնել զանգվածը քամիչի վրա և պահել այնքան, որ հեղուկը ամբողջությամբ հեռացվի:

6. Երբ հեղուկի արտահոսքերը դադարի, պանիրը կարելի է ուտել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս