Բաժիններ՝

Իտալական սոուս՝ աղցանների համար

Բաղադրիչներ

1. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ

2. Կարմիր գինու քացախ – 1 թ/գ

3. Սխտոր – 1 պճեղ

Կարդացեք նաև

4. Իտալական խոտաբույսերի խառնուրդ – 1 թ/գ

5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել ձիթապտղի յուղը, կարմիր գինու քացախը, ճզմած սխտորը, իտալական խոտաբույսերի խառնուրդը:

2. Համեմել աղով և պղպեղով, լավ խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս