Սխտորով և պանրով սենդվիչներ
Բաղադրիչներ
Հաց (Բագետ) – 1 հատ
Պանիր – 150 գ
Կարագ – 70 գ
Սխտոր – 1 ատամիկ
Մաղադանոս
Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Մանր կտրատված մաղադանոսը և ճզմած սխտորն ավելացնել փափկած կարագին, խառնել:
2. Պանիրը քերիչով անցկացնել:
3. Բագետը կտրատել, յուրաքանչյուր կտորի վրա կարագային զանգվածից տարածել և լցնել պանիրը:
4. Սենդվիչները դնել յուղաթղթով պատված տապակի վրա և 5-7 րոպե ուղարկել 200 աստիճան ջեռոցը:
5. Մատուցելուց առաջ կրկին պանիր շաղ տալ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը