Արագ պիցցա՝ ընդամենը 10 րոպեում
Բաղադրիչներ
1. Թթվասեր – 4 ճ/գ
2. Մայոնեզ – 4 ճ/գ
3. Ձու – 2 հատ
4. Ալյուր – 9 ճ/գ
5. Պանիր
Պատրաստման եղանակը
1. Խմոր ստանալու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները: Պետք է ստացվի թթվասերի խտության խմոր:
2. Խմորը լցնել յուղապատ տապակի մեջ:
3. Խմորի վրա լցնել միջուկը (տոմատի մածուկ, երշիկ, շերտատված թթու վարունգ, ձիթապտուղ, լոլիկ և այլն):
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը