Բաժիններ՝

Ինչը կարող է ավելի լավ լինել, քան պաստան՝ սնկով և հավի մսով

Բաղադրիչներ

1. Սպագետի – 300 գ
2. Հավի կրծքամիս – 300 գ
3. Շամպինիոն – 200 գ
4. Սերուցք – 250 մլ
5. Սոխ – 1 գլուխ
6. Մաղադանոս – 1 ճյուղ
7. Բուսական յուղ – 2 թ/գ
8. Պինդ պանիր՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել և բուսայուղով տապակել կիսաօղակաձև կտրատված սոխի հետ:

2. Շամպիոնիոնները խոշոր կտորների վերածել և տապակել հավի հետ 5-7 րոպե, ավելացնել կտրատված կանաչին:

3. Լցնել սերուցքը և ըստ ցանկության ավելացնել համեմունքներ:

4. Պաստան եփել:

5. Երբ պատրաստ լինի սպագետին, լցնել մսային զանգվածի վրա և տապակը վերցնել կրակից:

6. Ըստ ցանկության՝ վրան քերած պանիր ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս