Դեռ վնասակար չի՞փս եք օգտագործում. պատրաստեք օգտակար, համեղ և խրթխրթան չիփսեր
Բաղադրիչներ
1. Պինդ պանիր – 150 գ
2. Ալյուր – 220 գ
3. Կարագ – 120 գ
4. Կաթ – 4 ճ/գ
5. Աղ – 1/4 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան:
2. Ալյուրը, աղը, կարագը, քերած պանիրը դարձնել փշուր: Ավելացնել 4 ճ/գ կաթ և հունցել:
3. Խմորից գունդ ձևավորել: Մի փոքր վրայից պոկել, մնացածը տեղավորել սառնարանում:
4. Շատ բարակ՝ մոտ 2 մմ հաստությամբ խմորը գրտնակել:
5. Կաղապարով ֆիգուրներ ձևավորել կամ ուղղակի կտրատել քաղակուսիների: Շարել ֆիգուրները տապակին և թխել մոտ 10 րոպե, 200 աստիճան նախապես տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը