 
                        Արագ նախաճաշ փոքրերի և մեծահասակների համար. փխրուն պանրային ձողիկներ
 
                                    Պատրաստման եղանակը
- Սացեռված շերտավոր խմորը պատել ձվի դեղնուցով, աղ և պղպեղ ցանել:
- Վրան շաղ տալ մանր քերիչով անցկացրած պանիրը:
- Խմորը բաժանել 2 սմ հաստության ձողերի:
- Ձողերը պտտել՝ ինչպես ցույց է տրված օրինակում:

- Պանրային ձողիկները 20-25 րոպեով ուղարկել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
  
  
  
 
                                    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    
 
                         
                         
                         
                        