Ինչու է հարկավոր կարկադե խմել

Կարդակե թեյն առանձնանում է ոչ միայն համով, այլև օգտակար հատկություններով։ Այն ամրացնում է մազանոթները, նպաստում ճնշման, խոլեստերինի մակարդակի կարգավորմանը, հակաբակտերիալ հատկություն ունի, դրական ազդեցություն է ունենում լյարդի, ենթաստամոքսային գեղձի վրա, հակաալերգիկ հատկություն ունի։

Fithacker.ru-ն գրում է, որ այն հագեցնում է քաղցը, կարգավորում ախորժակն ու լավացնում նյութափոխանակությունը։ Հետաքրքիր է այն հանգամանքը, որ սառը վիճակում այն իջեցնում է ճնշումը, տաք վիճակում՝ բարձրացնում։

Կարկադե թեյի բաղադրիչներից «գլխավոր դերակատարները» թթուներն են, որոնք անփոխարինելի հակաօքսիդանտներ են, ամինաթթուներ, միկրոէլեմենտներ, վիտամիններ։ Այն նյութ է պարունակում, որը լավացնում է տեսողությունը, հանում աչքերի հոգնածությունը, օգնում մաքրել օրգանիզմը՝ դուրս բերելով նյութափոխանակության արգասիքները։

Խորհուրդ է տրվում այն օգտագործել առանց եռացնելու։ Կարկադեի վրա ջուր լցրեք, թողեք թրմվի 10-15 րոպե։ 1 թեյի գդալ կարկադեի վրա 1 բաժակ ջուր ավելացրեք։ Միայն թե մետաղական տարա մի օգտագործեք. այդ դեպքում թեյը կկորցնի համը։

Կարդացեք նաև

Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը

Տեսանյութեր

Լրահոս