
Եթե Դուք պատրաստելու բացարձակ ժամանակ չունեք, այս բաղադրատոմսը Ձեզ կփրկի

Բաղադրիչներ
1. Հավի փափկամիս – 500 գ
2. Լոլիկ – 2 հատ
3. Քերած պանիր – 150 գ
4. Թթվասեր – 200 գ
5. Շամպինիոն – 300 գ
6. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Կտրատել հավի փափկամիսը: Տեղադրել թխման համար նախատեսված կաղապարի մեջ: Աղ ցանել:
2. Լոլիկը օղակաձև կտրատել, շարել հավի վրա:
3. Սունկը կտրատել, շարել լոլիկի վրա, աղ ցանել:
4. Պանիրը քերել, խառնել թթվասերի և աղի հետ: Ամբողջ զանգվածով պատել թխուկը: Պատրաստել 180-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-40 րոպե՝ մինչև հավի պատրաստ լինելը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը