Բաժիններ՝

Եթե Դուք պատրաստելու բացարձակ ժամանակ չունեք, այս բաղադրատոմսը Ձեզ կփրկի

Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 500 գ
2. Լոլիկ – 2 հատ
3. Քերած պանիր – 150 գ
4. Թթվասեր – 200 գ
5. Շամպինիոն – 300 գ
6. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կտրատել հավի փափկամիսը: Տեղադրել թխման համար նախատեսված կաղապարի մեջ: Աղ ցանել:

2. Լոլիկը օղակաձև կտրատել, շարել հավի վրա:

3. Սունկը կտրատել, շարել լոլիկի վրա, աղ ցանել:

4. Պանիրը քերել, խառնել թթվասերի և աղի հետ: Ամբողջ զանգվածով պատել թխուկը: Պատրաստել 180-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-40 րոպե՝ մինչև հավի պատրաստ լինելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս