Բաժիններ՝

Գունավոր աղցան

Անհրաժեշտ է`

1-2  հատ միջին չափի բազուկ

4-5 հատ գազար

1 հատ սոխ

1 բուռ մանրած ընկույզ

1 փոքր թիթեղյա տարայով կանաչ ոլոռույզ

աղ, կարմիր ու սև բիբար

ձեթ

Բազուկը, գազարն ու սոխը երկարավուն քերել և առանձին-առանձին առատ ձեթի մեջ տապակել (բանջարեղենը պետք է եփվի ձեթի մեջ), այնուհետև դնել քամվելու:

Հետո բոլորը լցնել իրար վրա, ավելացնել ոլոռն ու ընկույզը, աղ ու բիբար անել և խառնել: Ստացվում է գեղեցիկ, գունավոր, համեղ ու հագեցնող ուտեստ:

 

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս