Բաժիններ՝

Ինչպես օգնել տուժածին՝ սննդային թունավորման դեպքում

Սննդային թունավորումներից զգուշանալ հարկավոր է մշտապես, հատկապես ամռանը, երբ ինֆեկցիաների հարուցիչներն արագ են բազմանում:

Սննդային թունավորման պատճառ կարող է հանդիսանալ ինչպես տնային պայմաններում պատրաստված, պահածոյացված, այնպես էլ ժամկետանց, սխալ պայմաններում պահպանված սնունդը:

Տեսանյութը կօգնի տեղեկանալ, թե ինչպե՞ս կարելի է առաջին բուժօգնություն ցուցաբերել տուժածին՝ սննդային թունավորման դեպքում:

Աղբյուրը՝ հայկական Կարմիր խաչի ընկերություն

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս