Պիցցա «Կալցոնե». 4 բաղադրիչներ, 15 րոպե ջեռոցում և ծով հաճույք
Պիցցա «Կալցոնեի» բաղադրատոմսը:
Բաղադրիչներ
1. Սառեցրած խմոր
2. Երշիկ
3. Տոմատի սոուս
4. Պանիր
5. Հալեցրած կարագ
Պատրաստման եղանակը
1. Սեղանի վրա գրտնակել շերտավոր խմորը և կտրատել եզրերը՝ ինչպես նկարում:
2. Կենտրոնով տարածել տոմատի սոուսը, վրան լցնել քերած պանիր և շարել օղակաձև կտրատված երշիկը:
3. Փաթաթել պիցցան՝ գործելով հակադիր շերտերը:
4. Վրան քսել հալեցրած կարագը և ավելացնել չորացրած կանաչի:
5. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը