Բաժիններ՝

Պիցցա «Կալցոնե». 4 բաղադրիչներ, 15 րոպե ջեռոցում և ծով հաճույք

Պիցցա «Կալցոնեի» բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

1. Սառեցրած խմոր
2. Երշիկ
3. Տոմատի սոուս
4. Պանիր
5. Հալեցրած կարագ

Պատրաստման եղանակը

1. Սեղանի վրա գրտնակել շերտավոր խմորը և կտրատել եզրերը՝ ինչպես նկարում: 

2. Կենտրոնով տարածել տոմատի սոուսը, վրան լցնել քերած պանիր և շարել օղակաձև կտրատված երշիկը: 

3. Փաթաթել պիցցան՝ գործելով հակադիր շերտերը: 

4. Վրան քսել հալեցրած կարագը և ավելացնել չորացրած կանաչի: 

5. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս