Ավելորդ ճարպերն այրող, նյութափոխանակությունը լավացնող սմուզի
Ամռան սկզբին բոլոր կանայք ցանկանում են շտկել իրենց կազմվածքն ու ամբողջովին պատրաստ լինել ծովափնյա սեզոնին: Եթե մարզասրահներ գնալու ժամանակ չունեք, ապա փորձեք այս պարզ և մատչելի ըմպելիքը:
Այս սմուզին ոչ միայն համեղ է, այլև՝ այրում է ավելորդ ճարպերը, լավացնում է նյութափոխանակությունն ու պատրաստում է մարմինը ծովափնյա սեզոնին:
Հյութը սննդարար տարրերի աղբյուր է, որի հաշվին էլ այն իրական հրաշք է համարվում: Այն մեծ քանակությամբ էնզիմներ, մանրաթելեր և հանքանյութեր է պարունակում: Էնզիմները խթանում են նյութափոխանակությունը, մինչդեռ մանրաթելերը հագեցնում են քաղցը մի քանի ժամով: Հանքանյութերը, իրենց հերթին, կարգավորում են օրգանիզմի նորմալ ֆունկցիան:
Միակ պայմանն այն է, որ սմուզին պետք է ներառել կանոնավոր սննդակարգ: Սմուզին կարող եք ընդունել նաև՝ որպես նախաճաշ կամ լանչ:
Բաղադրություն
- 1 բանան
- 1 թ/ գ կտավատի աղացած սերմեր
- 1 թ/գ աղացած կոճապղպեղ
- Կես բաժակ արքայախնձորի կտորներ
- 1/3 բաժակ նշի կաթ
Պարզապես բոլոր բաղադրիչները լցրեք բլենդերի մեջ և խառնեք, որպեսզի համասեռ զանգված ստանաք:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը