Գազարի հյութի միջոցով ազատվեք ալերգիաներից

Finelivingadvice կայքն առաջարկում է բնական մի ըմպելիք, որը կօգնի ազատվել տարատեսակ ալերգիաներից և սկսել նորովի ընկալել կյանքը:

Հյութը պետք է խմել առավոտյան՝ նախաճաշից առաջ, մեկ բաժակ չափաբաժնով: Կանոնավոր կերպով օգտագործեք այս հյութն ու կզգաք, թե ինչպես է ժամանակի ընթացքում անցնում ալերգիան:

Բաղադրություն

  • 1 գազար
  • 2 նարինջ
  • Կես վարունգ
  • անանուխի 5-10 տերև
  • 30 գ կոճապղպեղ

Մրգերը լվացրեք և մաքրեք, կտրատեք բոլոր բաղադրիչներն ու լցրեք բլենդերի մեջ: Անանուխի տերևները վերջում լցրեք: Բլենդերը միացրեք և ամբողջը լավ հարեք, որպեսզի համասեռ զանգված ստանաք: Եթե ունեք հյութաքամիչ, շատ ավելի լավ, ամբողջը լցրեք հյութաքամիչի մեջ:

Կարդացեք նաև

Նարինջը պաշտպանում է իմունային համակարգը, քանի որ այն վիտամին C-ի հրաշալի աղբյուր է:

Անանուխը շնչառական համակարգի համար լավագույն ինհալացիոն միջոցն է:

Իսկ կոճապղպեղն անցկացնում է ալերգիաների պատճառով առաջացած գլխացավերը:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Ծանուցում. Սիրելի ընթերցող, մի մոռացիր, որ յուրաքանչյուր օրգանիզմ յուրովի կարող արձագանքել այս կամ այն դեղամիջոցին: Ինչը օգտակար է մեկին, կարող է հակացուցված լինել մյուսին: Այդ պատճառով մինչ դրանք գործածելը, ճիշտ կլինի խորհրդակցել բժշկի հետ:

 

Տեսանյութեր

Լրահոս