Իջեցրեք մեզի թթվայնությունը վարունգի կոկտեյլի միջոցով
Healthyfoodhouse կայքն առաջարկում է չափազանց օգտակար մի հյութ, որն օգտակար է հոդերի ցավերի և մեզի թթվայնությունն իջեցնելու համար:
Հյութը շատ հեշտ է պատրաստվում, դրա բաղադրիչներից յուրաքանչյուրը հավանաբար կգտնեք ձեր խոհանոցում:
Հյութի բաղադրությունը
- 1 վարունգ
- 4 սմ կոճապղպեղ
- 1 բաժակ կտրատած արքայախնձոր
- 1 գրեյպֆրուտ
- Ջուր
Պատրաստման եղանակը
Բոլոր բաղադրիչները լցրեք բլենդերի մեջ և հարեք:
Հյութը պետք է խմել ամեն օր՝ ուտելուց առաջ:
Վարունգը հզոր միզամուղ միջոց է, բացի այդ, այն կանխարգելում է երիկամների քարերի գոյացումը: Ավելին, այն պայքարում է մեզի թթվայնության բացասական ազդեցության դեմ: Այն մաքրում է հոդերը՝ հեռացնելով բյուրեղացած մեզի թթուն:
Կոճապղպեղը հանգստացնում է բորբոքումներն ու մաքրում է օրգանիզմը:
Արքայախնձորը պարունակում է բրոմիլան, որը հզոր հակաբորբոքային տարր է, հանգստացնում է ցավերը:
Գրեյպֆրուտը հարուստ է վիտամին C-ով և ասկորբինաթթվով, որը հանգստացնում է ցավը, բացի այդ, այն պարունակում է կալցիում, որը չափազանց օգտակար է օստեոարթրիտի դեպքում:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը