Շատ արագ պատրաստվող բուլկիներ՝ առանց ձվի և դրոժի
                                    Բաղադրիչներ
- Ալյուր – 350 գ
 - Յոգուրտ (առանց հավելումների) կամ թթվասեր, կեֆիր, մածուն – 300 գ
 - Աղ – 1/2 թ/գ.
 - Շաքարավազ (եթե պատրաստում եք քաղցր տարբերակը, ապա ավելի շատ) – 2 թ/գ
 - Փխրեցուցիչ – 2 թ/գ
 - Բուսայուղ – 1 ճ/գ
 
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել ալյուրը, աղը, փխրեցուցիչը և շաքարավազը:
 - Առանձին խառնել յոգուրտը և բուսայուղը:
 - Մաս-մաս ավելացնել ալյուրը և խմոր հունցել:
 - Խմորը դնել ալյուրապատ հարթության վրա և բաժանել 8-10 հավասար կտորների:
 - Յուրաքանչյուր բուլկին ձևավորել և շարել պերգամենտով պատված տապակին:
 - Թխել 210 աստիճան ջեռոցում 15-20 րոպե:
 
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
 
 
 
                                    
                        
                        
                        
                        
                        
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    