Բաժիններ՝

Դդմիկից պատրաստված քաղցր ալադիներ. Ընդամենը 3 բաղադրիչ, և ուտեստը պատրաստ է

Բաղադրիչներ

1. Դդմիկ – 500 գ
2. Շաքարավազ – 2 ճ/գ
3. Ալյուր – 150 գ
4. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Դդմիկը մաքրել և քերել խոշոր քերիչով:

2. Ավելացնել մաղած ալյուրը և շաքարավազը: Լավ խառնել:

3. Գդալով ալադիներ ձևավորել բուսայուղով լի տաք տապակի մեջ և տապակել 2 կողմից՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը:

4. Մատուցել թթվասերով և մուրաբայով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս