Բաժիններ՝

Հավով այս ուտեստը կդառնա Ձեր տոնական սեղանի զարդը

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 1 հատ
2. Հավկիթ – 2 հատ
3. Չորահաց
4. Կիտրոն – մի քանի շերտ
5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կրծքամիսը ծեծել: Համեմել աղով, սև պղպեղով և կիտրոնի հյութ ցողել:

Կարդացեք նաև

2. Ձվերը հարել: Հավի կրծքամիսը թաթախել ձվի մեջ, այնուհետև պատել չորահացի փշրանքներով և դնել տաք տապակի մեջ:

3. Տապակել երկու կողմից և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս