Բաժիններ՝

Բելիգական վաֆլիների պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 200 գ
2. Կաթ – 250 մլ
3. Շաքարավազ – 35 գ
4. Ձու – 2-3 հատ
5. Կարագ – 120 գ
6. Վանիլին – 5 գ
7.Փխրեցուցիչ – 1 ճ/գ
8. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Մեծ ամանի մեջ խառնել ալյուրը, վանիլինը, փխրեցուցիչը, շաքարավազը և աղը։

Կարդացեք նաև

2. Ձվի դեղնուցները խառնել հալած կարագի հետ, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

3. Սպիտակուցները սառեցնել սառնարանում, այնուհետև հարել: Սպիտակուցային խառնուրդին ավելացնել կարագի ու դեղնուցների զանգվածը և մանրակրկիտ խառնել:

4. Վաֆլիի համար նախատեսված սարքը պատել կարագով և թխել:

5. Սառեցնել վաֆլիները, մատուցել մուրաբայի կամ թարմ հատապտուղների հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս