Խնձորով և դարչինով բուլկիներ
Բաղադրիչներ
1. Շերտավոր խմոր
2. Խնձոր – 2-3 հատ
3. Ձու – 1 հատ
4. Շաքարավազ – 1-2 ճ/գ
5. Դարչին – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Տապակը պատել յուղաթղթով, ինչի վրա ձևավորել բուլկիները:
2. Խմորից խորանարդիկներ կտրատել և կենտրոնում շարել մի քանի շերտ խնձոր:
3. Խմորը փաթեթի նման ծածկել, վրան շաքարավազ և դարչին շաղ տալ:
4. Թխել 20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը