Բաժիններ՝

Ամերիկյան սոուս «Ռանչ»

Բաղադրիչներ

1. Թթվասեր – 100 գ
2. Կանաչ սոխ (մանրացրած) – 3 ճ/գ
3. Մայոնեզ – 100 գ
4. Մաղադանոս (մանրացրած) – 3 ճ/գ
6. Սխտորային աղ – 1/2 թ/գ (1/4 սխտորի փոշի, 1/4 աղ)
7. Սև պղպեղ – 1/2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Թասի մեջ խառնել թթվասերը և մայոնեզը, ինչպես նաև կանաչ սոխը:

Կարդացեք նաև

2. Դրանից հետո ավելացնել մաղադանոսը, սխտորային աղը և պղպեղը:

3. Լավ խառնել բոլոր բաղադրիչները: Պետք է ստացվի բավականին պինդ խառնուրդ:

4. Մատուցելուց առաջ թողնել, որ սոուսը 30 րոպե հանգստանա: Դասական սոուսը է չիփսերի համար:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս