Բաժիններ՝

Բավարական աղցան

Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 200 գ

2. Լոլիկ – 150 գ

3. Սխտոր – 1 պճեղ

4. Սոյայի սոուս – 1 ճ/գ

5. Կանաչի

6. Պինդ պանիր – 70 գ

7. Աշորայի հաց – 2 կտոր

8. Թթվասեր – 2 ճ/գ

9. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հացի վրա սխտոր քսել, խորանարդաձև կտրատել և չորացնել չոր թավայում:

2. Հավի փափկամիսը բարակ շերտատել և տապակել՝ խառնելով չոր թավայի մեջ:

3. Պանիրը խորանարդաձև կտրատել: Լոլիկը նույնպես խորանարդաձև կտրատել:

4. Սոուսի համար խառնել թթվասերը և սոյայի սոուսը: Միացնել բոլոր բաղադրիչները, ավելացնել կտրատված կանաչին և աղը: Խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս