Բաժիններ՝

Սերուցքային կրեմ՝ քափքեյքերի համար

Բաղադրիչներ

1. Սերուցք (35%) – 350 մլ
2. Ժելատին – 10 գ
3. Շաքարի փոշի – 150 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Հարել սերուցքը: Պետք է ստացվի կեֆիրի խտության զանգված:

2. Աստիճանաբար ավելացնել շաքարի փոշին:

3. Ժելատինը նախապես պետք է հալեցնել: Երբ սերուցքը դառնա թթվասերի խտության, աստիճանաբար լցնել տաք (մարմնի ջերմության) ժելատինը:

4. Սերուցքը մեկ ժամ տեղափոխել սառնարան, ինչից հետո կարելի է այն օգտագործել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս