Կաթնաշոռահատապտղային մուս
Բաղադրիչներ
1. Կաթնաշոռ – 400 գ
2. Սալոր – 200 գ
3. Սառեցված բալ 400 գ
4. Ձու – 4 հատ
5. Մեղր – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Ձուն և մեղրը լցնել բլենդնրի մեջ, հարել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Ավելացնել կաթնաշոռը և շարունակել հարել:
2. Ինչից հետո տարայի մեջ լցնել առանց կորիզների սառեցված բալը և կրկին հարել:
3. Ստացված մուսը լցնել կաղապարների մեջ և դնել սառնարանը:
4. Մատուցելիս զարդարել՝ ըստ ցանկության:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը