Բաժիններ՝

Սնկային միջուկով տոլմա

Բաղադրիչները՝

  • կաղամբի 12 մեծ տերև
  • 600 գ շամպինյոն
  • 1 գլուխ սոխ
  • 3 ճ.գ. ձիթապտղի ձեթ
  • 6 հատ ձու
  • 250 գ կաթնաշոռ
  • 100 գ քերած գաուդա պանիր
  • սոխ-պրասի 1 ցողուն
  • 2 ճ.գ. բուսական յուղ
  • 4 թ.գ. կտրտած սամիթ

Պատրաստման եղանակը

Կաղամբի տերևները 3 րոպեով մտցրեք եռացող աղաջրի մեջ, ջուրը քամեք:

Շամպինյոնները կտրատեք:

Կարդացեք նաև

Գլուխ սոխը խորանարդաձև կտրատեք ու տապակեք ձիթայուղի մեջ: Ավելացրեք սունկն ու շոգեխաշեք մինչև պատրաստ լինելը: Հովացրեք: Ավելացրեք կաթնաշոռը, կտրտած կանաչին ու պանիրը, աղ ու պղպեղ արեք, խառնեք:

Ստացված միջուկը լցրեք կաղամբի տերևների մեջ, փաթաթեք ու թելով ամրացրեք:

Սոխ-պրասը օղակաձև կտրատեք, տապակեք բուսական յուղի մեջ: Հովացրեք:

Ձվերը հարեք, ավելացրեք սոխ-պրասին, աղ ու պղպեղ արեք:

Տարաների մեջ լցրեք սոխաձվային խառնուրդից, վրան 2-ական տոլմա դրեք և 15 րոպեով տեղադրեք 200 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:

Մատուցելիս տոլմայի թելերը հեռացրեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս