Բաժիններ՝

Տավարի մսով և բրնձով ուտեստ

Բաղադրիչներ

Բրինձ- 500 գ

Տավարի միս- 900 գ, կտրատած

2 հատ գազար, քերած

Սոխ կես գլուխ, շերտատած

Կանաչ լոբի-450 գ, կիսել

Սխտոր- 4 պճեղ, ճզմած

Ձեթ

Սոյայի սոուս- 3 ճ/գ

Եղեգնաշաքար – 2 ճ/գ

Իմբիր- 1 թ/գ

Սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Միսը ձեթով տապակել, ավելացնել համեմունքները, տապակել։ Ավելացնել եղեգնաշաքարը, 2 ճ/գ սոյայի սոուսը, ձեթը։

Շարունակել տապակել, դատարկել թավայի մեջից։ Թավայի մեջ լցնել սոխը, գազարը և լոբին և ձեթով տապակել։ Ավելացնել 1 ճ.գ. սոյայի սոուսը, տապակել ևս 2 րոպե, ավելացնել ճզմած սխտորը, ապա` տապակած միսը, խառնել։ Մատուցել սպիտակ բրնձով։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս