Բաժիններ՝

Կարտոֆիլ՝ ջեռոցում 

Բաղադրիչներ`

1. 4 մեծ կարտոֆիլ

2. ձեթ

3. աղ 3 թ/գ

Լցոնի համար`

1․ կարագ

2. պանիր, քերած

3. կանաչ սոխ, կտրատած

4. սև պղպեղ

5. հալապենյո պղպեղ, կտրատած

6. բեկոն (ըստ ճաշակի)

7. թթվասեր

Պատրաստման եղանակը`

Կարտոֆիլը լվանալ, վրան քսել ձեթ, աղ, դասավորել տապակի մեջ, եփել ջեռոցում 210°–ում՝ 50–55 րոպե, մինչև պատառաքաղով հեշտ ծակվի։

Հանել ջեռոցից, մեջտեղի մասից կտրել, լցոնել թթվասերով, կարագով, պանրով, հալապենյո պղպեղով, ավելացնել սև պղպեղ, կրկին դնել ջեռոցը և եփել մինչև պանիրը հալվի։

Մատուցել կտրատած կանաչ սոխով։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս