Բաժիններ՝

Ամառային լավագույն աղանդերը

Բաղադրիչներ

1. Սերուցք 33% – 200 մլ
2. Ազնվամորի – 1 բաժակ
3. Շաքարավազ – 1/3 բաժակ
4. Թխվածքաբլիթ – 6 հատ
5. Անանուխ
6. Շաքարի փոշի

Պատրաստման եղանակը

1. Թխվածքաբլիթները ձեռքերով կտորների վերածել:

Կարդացեք նաև

2. Թխվածքաբլիթները բաժանել 3 հավասար մասերի և լցնել 3 բաժակի մեջ։ Թխվածքաբլիթները կզբաղեցնեն բաժակի ընդհանուր ծավալի մոտ 1/6-ը։

3. Սերուցքը, շաքարավազը և շաքարի փոշին մոտ 5 րոպե հարել:

4. Թխվածքաբլիթների վրա սերուցք լցնել, զարդարել ազնվամորիով:

5. Ազնվամորիների վրա հարած սերուցքի ևս մեկ շերտ ավելացնել։ Զարդարել հատապտուղներով, շաքարի փոշիով և անանուխի տերևով։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս