Բաժիններ՝

Ինչպես պատրաստել փարթամ ձվածեղ պանրով

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 2 հատ

2. Կաթ – 50 մլ

3. Բուսայուղ – 1 ճ/գ

4. Պանիր – 100 գ

5. Կանաչեղեն, աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն պատառաքաղով խառնել կաթի հետ, ավելացնել աղ ու կանաչեղեն։

2. Տապակը տաքացնել, բուսայուղ լցնել, ավելացնել քերած պանիրը և տապակել:

3. Լցնել ձվային զանգվածը, ծածկել կափարիչը և եփել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
Լուսանկարը՝ Pexels.com-ի

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս