Բաժիններ՝

Խնձորով և դարչինով անուշահոտ խմորեղեն, որը կարող եք պատրաստել 20 րոպեում

Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր

2. Խնձոր – 2-3 հատ

3. Ձու – 1 հատ

4. Շաքարավազ – 1/2

5. Դարչին – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Տապակի վրա յուղաթուղթ փռեք և ապագա բուլկիները պատրաստեք հենց այդտեղ:

2. Խմորը կտրատել քառակուսիների և յուրաքանչյուր կտորի կենտրոնում դնել բարակ կտրատած խնձորի շերտեր:

3. Խմորի ծրարները փաթաթել, ձու քսել, վրան շաքարավազ և դարչին ցանել։

4. Թխել 20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
Լուսանկարը՝ GETTY IMAGES-ի

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս