Խնձորով և դարչինով անուշահոտ խմորեղեն, որը կարող եք պատրաստել 20 րոպեում
Բաղադրիչներ
1. Շերտավոր խմոր
2. Խնձոր – 2-3 հատ
3. Ձու – 1 հատ
4. Շաքարավազ – 1/2
5. Դարչին – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Տապակի վրա յուղաթուղթ փռեք և ապագա բուլկիները պատրաստեք հենց այդտեղ:
2. Խմորը կտրատել քառակուսիների և յուրաքանչյուր կտորի կենտրոնում դնել բարակ կտրատած խնձորի շերտեր:
3. Խմորի ծրարները փաթաթել, ձու քսել, վրան շաքարավազ և դարչին ցանել։
4. Թխել 20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
Լուսանկարը՝ GETTY IMAGES-ի