Բաժիններ՝

Կաթնաշոռային բլիթներ՝ պատրաստված հասանելի բաղադրիչներից

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 150 գ

2. Ձու – 1 հատ

3. Ալյուր – 50 գ

Կարդացեք նաև

4. Կեֆիր – 300 մլ

5. Սոդա – 1/3 թ/գ

6. Շաքարավազ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն և շաքարավազը հարել:

2. Ավելացնել կաթնաշոռը, կեֆիրը, սոդան և մանրակրկիտ խառնել:

3. Լցնել ալյուրը և խմոր հունցել:

4. Գդալով խմորը լցնել տապակի մեջ, երկու կողմից տապակել:

5. Մատուցել մուրաբայի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս