Հավով այս ուտեստը կդառնա Ձեր տոնական սեղանի զարդը
Բաղադրիչներ
1. Հավի կրծքամիս – 1 հատ
2. Հավկիթ – 2 հատ
3. Չորահաց
4. Կիտրոն – մի քանի շերտ
5. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի կրծքամիսը ծեծել: Համեմել աղով, սև պղպեղով և կիտրոնի հյութ ցողել:
2. Ձվերը հարել: Հավի կրծքամիսը թաթախել ձվի մեջ, այնուհետև պատել չորահացի փշրանքներով և դնել տաք տապակի մեջ:
3. Տապակել երկու կողմից և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը