Բաժիններ՝

Արևելյան սուրճի պատրաստման ամենահետաքրքիր բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Սուրճի հատիկներ – 20-25 գ
2. Դառը շոկոլադ – 50 գ
3. Պաղպաղակ – 100 գ
4. Կիտրոն – 1/2 հատ
5. Աղ – 1/4 թ/գ
6. Շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

1. Շոկոլադը քերել:

Կարդացեք նաև

2. Կիտրոնը շերտատել:

3. Ջազվեի մեջ լցնել սուրճը և շաքարավազը, ավելացնել եռացրած ջուր:

4. Ավելացնել աղ և եռացնել։

5. Լցնել մեկ թեյի գդալ ջուր և սուրճը լցնել բաժակների մեջ։ Ավելացնել մի քանի թեյի գդալ պաղպաղակ։ Վրան քերած շոկոլադ ցանել ու մատուցել կիտրոնով։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս