Բաժիններ՝

Ավոկադոյով ապուր. վառ, հյութեղ և նուրբ

Բաղադրիչներ

1. Ավոկադո – 3 հատ
2. Բուսական կաթ – 0.5 լ
3. Սխտոր – 3/4 պճեղ
4. Համեմ – 2-3 ճյուղ
5. Աղ, կարմիր աղացած պղպեղ
6. Կիտրոնի հյութ
7. Հունական յոգուրտ
8. Կեշյու – 1 բուռ

Պատրաստման եղանակը

1. Կեշյուն լցնել ջրի մեջ, թողնել 15 րոպե:

Կարդացեք նաև

2. Այնուհետև լցնել բլենդերի մեջ:

3. Ավոկադոն մաքրել, կորիզը հեռացնել, պտուղը կտրատել և լցնել բլենդերի մեջ:

4. Սխտորը մաքրել, ճզմել, լցնել մյուս բաղադրիչների վրա:

5. Լզնել բուսական կաթ, հարել բլենդերով, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

6. Լցնել կիտրոնի հյութը:

7. Համեմել աղով և կարմիր պղպեղով:

8. Մեկ անգամ ևս լավ հարել:

9. Պատրաստի ապուրը լցնել ափսեների մեջ:

10. Մատուցել յոգուրտի հետ, զարդարել մանր կտրատված համեմով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս