Բաժիններ՝

Ամենահամեղ տնական ապուրը

Բաղադրիչներ

1. Գազար – 300 գ

2. Սոխ – 20 գ

3. Սխտոր – 1 պճեղ

4. Կոճապղպեղ – 10 գ

5. Սալորաչիր – 50 գ

6. Համեմ – 1 ճյուղ

7. Ջուր – 800 մլ

8. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանջարեղենը լվանալ և մաքրել: Գազարը կտրատել շերտերով, սոխը՝ խոշոր խորանարդերի, մանր կտրատել սխտորն ու կոճապղպեղը։ Կաթսայի մեջ ձիթայուղով տապակել բանջարեղենը:

2. Տապակած բանջարեղենը լցնել ջրի մեջ և եռացնել, կրակն իջեցնել և եփել, մինչև գազարը փափկի։

3. Պատրաստի ապուրը բլենդերով վերածել խյուսի:

4. Սալորաչիրը և համեմը կտրատել, զարդարել ապուրը։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս