Բաժիններ՝

Երջանկության բաղադրատոմս քաղցրակերների համար

Խոհարար Ռուսլան Զաքիրովի բաղադրատոմսը, KUZNYAHOUSE ռեստորան:

Բաղադրիչներ
1. Շոկոլադ – 38 գ
2. Կարագ – 11 գ
3. Գլյուկոզայի օշարակ – 4 գ
4. Ձու – 48 գ
5. Շաքարի փոշի – 7 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Շոկոլադը հալեցնել և խառնել գլյուկոզայի հետ։

Կարդացեք նաև

2. Առանձին ամանի մեջ հարել կարագն ու շաքարավազը, ավելացնել ձվերն ու հալած շոկոլադը։

3. Ստացված զանգվածը թխել 15-20 րոպե, 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցում (խմորը պետք է մի փոքր խոնավ մնա)։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս