
Երջանկության բաղադրատոմս քաղցրակերների համար

Խոհարար Ռուսլան Զաքիրովի բաղադրատոմսը, KUZNYAHOUSE ռեստորան:
Բաղադրիչներ
1. Շոկոլադ – 38 գ
2. Կարագ – 11 գ
3. Գլյուկոզայի օշարակ – 4 գ
4. Ձու – 48 գ
5. Շաքարի փոշի – 7 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Շոկոլադը հալեցնել և խառնել գլյուկոզայի հետ։
2. Առանձին ամանի մեջ հարել կարագն ու շաքարավազը, ավելացնել ձվերն ու հալած շոկոլադը։
3. Ստացված զանգվածը թխել 15-20 րոպե, 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցում (խմորը պետք է մի փոքր խոնավ մնա)։
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը