Բաժիններ՝

Ծովախեցգետինը՝ սխտորով. իդեալական նախուտեստ

Remy Kitchen Bakery ռեստորանի շեֆ-խոհարար Ռուսլան Պոլյակովի բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

1. Մաքրած ծովախեցգետին – 120 գ
2. Սխտոր – 1 պճեղ
3. Ձիթապտղի յուղ – 10 գ
4. Կարագ – 10 գ
5. Կիտրոնի հյութ – 5 գ
6. Պարմեզան – 5 գ
7. Մաղադանոս – 2 գ
8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Թավայի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել ձիթապտղի յուղը:

2. Սխտորը կտրատել, թեթևակի տապակել յուղի մեջ, ապա ավելացնել մաքրած ծովախեցգետինները։

3. Տապակել ծովախեցգետինները մինչև ոսկեգունելը, ավելացնել կիտրոնի հյութը, պարմեզանը և շաղ տալ մանրացրած մաղադանոսը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս