Բաժիններ՝

Գետնանուշով անուշաբույր թխվածքաբլիթներ՝ աշնանային տրամադրության համար

Բաղադրիչներ

1. Աղի գետնանուշ – 80-100 գ
2. Շաքարավազ – 2-3 թ/գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Կարագ – 180 գ
5. Ալյուր – 2 բաժակ
6. Փխրեցուցիչ – 2 թ/գ
7. Աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Փափուկ կարագը հարել ձվի և շաքարավազի հետ:

Կարդացեք նաև

2. Փխրեցուցիչը լցնել ալյուրի մեջ, մաղել և ավելացնել կարագաձվային զանգվածին: Ավելացնել նաև գետնանուշը:

3. Ամեն ինչ լավ խառնել և փափուկ խմոր հունցել:

4. Խմորն ուղղանկյունաձև գրտնակել և օղակներ ձևավորել:

5. Թխվածքաբլիթների վրա մի փոքր աղ ցանել և շատ զգույշ սեղմել գրտնակով:

6. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան:

7. Թխվածքաբլիթները շարել յուղաթղթով պատված տապակին և թխել 8-10 րոպե:

8. Սառեցնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս