Ամերիկյան սոուս «Ռանչ»
Բաղադրիչներ
1. Թթվասեր – 100 գ
2. Կանաչ սոխ (մանրացրած) – 3 ճ/գ
3. Մայոնեզ – 100 գ
4. Մաղադանոս (մանրացրած) – 3 ճ/գ
6. Սխտորային աղ – 1/2 թ/գ (1/4 սխտորի փոշի, 1/4 աղ)
7. Սև պղպեղ – 1/2 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Թասի մեջ խառնել թթվասերը և մայոնեզը, ինչպես նաև կանաչ սոխը:
2. Դրանից հետո ավելացնել մաղադանոսը, սխտորային աղը և պղպեղը:
3. Լավ խառնել բոլոր բաղադրիչները: Պետք է ստացվի բավականին պինդ խառնուրդ:
4. Մատուցելուց առաջ թողնել, որ սոուսը 30 րոպե հանգստանա: Դասական սոուսը է չիփսերի համար:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը