Բաժիններ՝

Ռիզոտո՝ սնկով, պարմեզանով և թթվասերով

Բաղադրիչներ

1. Բրինձ – 100 գ
2. Սնկի արգանակ – 100 մլ
3. Ձիթապտղի յուղ – 10 մլ
4. Սերուցք (10%) – 30 մլ
5. Կարագ – 30 գ
6. Պարմեզան պանիր – 30 գ
7. Թթվասեր (10%) – 10 գ
8. Սունկ – 1 կգ
9. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Բրինձը տապակել բուսայուղով:

2. Ավելացնել սնկի արգանակը և սերուցքը:

3. Այնուհետև խտացնել ռիզոտոն կարագով և քերած պարմեզանով:

4. Սունկը տապակել:

5. Սոխը կտրատել:

6. Ռիզոտոյին ավելացնել սունկը, այնուհետև սոխը, զարդարել պարմեզանի բարակ շերտերով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս